Primarul Nicolae Barbu multumeste tuturor celor implicati în organizarea Zilei Nationale a Romaniei

Primarul Nicolae Barbu multumeste tuturor celor implicati în organizarea Zilei Nationale a Romaniei

La Giurgiu, Ziua Naţională a României a fost o adevărată sărbătoare, graţie manifestărilor organizate de municipalitate, prin instituţiile subordonate, dar şi datorită participării unui număr foarte mare de giurgiuveni, la toate acţiunile din program.
Oficialităţi locale şi judeţene, parlamentari giurgiuveni, oameni politici, membri în asociaţii şi organizaţii, dar şi simpli giurgiuveni, cu toţii au putut asista la o adevărată sărbătoare dedicată Zilei Naţionale a României.
La momentul bilanţului, edilul şef Nicolae Barbu doreşte să adreseze mulţumiri tuturor celor care s-au implicat, direct sau indirect, în organizarea acestui eveniment de amploare, catalogat de participanţi drept unul reuşit, în ciuda unor uşoare sincope. “Doresc să mulţumesc tuturor sponsorilor care ne-au susţinut material în organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, reprezentanţilor Primăriei Giurgiu care s-au ocupat de acest eveniment, angajaţilor Direcţiei de Asistenţă Socială care au muncit efectiv la prepararea şi distribuirea celor peste 5.000 de porţii de mâncare, artiştilor care au susţinut spectacolul folcloric, tinerilor care au încheiat parada, purtând drapelul, dar şi tuturor giurgiuvenilor care au ales să petreacă această zi în stradă, în mijlocul comunităţii”, a conchis edilul şef.
Pentru anul viitor, de 1 Decembrie, conducerea Primăriei Giurgiu are o misiune şi mai dificilă, respectiv păstrarea bunei tradiţii organizatorice, dar şi introducerea unor elemente de noutate care să atragă cât mai mulţi participanţi.

Ultima modificare: 03.12.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Problema temperaturii cu care ajunge în calorifere agentul termic, comentată de edilul şef

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.